Damen Marine Components wordt wederom vertegenwoordigd tijdens de Open Scheepvaartdagen die van 23 tot en met 25 maart worden georganiseerd in de Waagnatie te Antwerpen.

Bezoek ons tijdens Open Scheepvaartdagen in Antwerpen 23-25 maart

Deel deze pagina  

19 maart 2018

Damen Marine Components wordt wederom vertegenwoordigd tijdens de Open Scheepvaartdagen die van 23 tot en met 25 maart worden georganiseerd in de Waagnatie te Antwerpen. Voor de nieuwste roer-technologie, straalbuizen, stuurmachines en brandstofbesparende systemen bent u van harte welkom op stand 657.

Per 1 januari jl. is Damen Marine Components gefuseerd met Van der Velden Marine Systems. Dit is de eerste beurs waar wij ons als nieuwe organisatie zullen presenteren. Damen Marine Components heeft een lange traditie in de scheepsbouwindustrie. In de afgelopen decennia heeft DMC zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van straalbuizen voor verschillende scheepstypen. DMC leverde meer dan 10.000 straalbuizen voor schroefdiameters variërend van 500 tot 10.000 mm. Naast straalbuizen produceert DMC allerlei speciale scheepsbouwonderdelen voor verschillende scheepswerven en rederijen. Alle constructies worden vervaardigd in een van onze eigen productielocaties in Nederland, Polen of China. De nieuwe bedrijfsnaam is Damen Marine Components Netherlands BV, De naam Van der Velden Marine Systems blijft aan als merknaam voor de stuurmachines en roeren.

Op de beursstand staat een groot touchscreen waarop een interactieve 3D Visualizer door u te bedienen is. Via keuzemenu’s kunt u zelf vergelijkingen maken tussen de verschillende roertypen in combinatie met spoilers en straalbuizen en de Van der Velden® FLEX Tunnel. Op deze manier kunt u zelf waarnemen wat de directe gevolgen zijn van een gemaakte productkeuze. U bent welkom om zelf aan de slag te gaan!