Over Ons

Over Ons

Over Ons

Deel deze pagina  

Damen Marine Components heeft een lange traditie in de scheepsbouwindustrie. In de afgelopen decennia heeft DMC zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van straalbuizen voor verschillende scheepstypen. DMC leverde meer dan 10.000 straalbuizen voor schroefdiameters variërend van 500 tot 10.000 mm. Naast straalbuizen produceert DMC allerlei speciale scheepsbouwonderdelen voor verschillende scheepswerven en rederijen. Alle constructies worden vervaardigd in een van onze eigen productielocaties in Nederland, Polen of China.
Onze uitgangspunten: hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en korte levertijden tegen een marktgerichte prijs!

 

Uw partner in goede prestaties

Ieder scheepstype heeft zijn eigen specifieke eisen ten aanzien van de voortstuwing en manoeuvreren. Dit geldt voor het ontwerp, kracht, prestaties, afmetingen en kwaliteit. Vanaf de aandrijfmotor tot aan de schroef, straalbuis en roer : alles is volledig afgestemd op de taken van dat schip. Om optimale prestaties en maximale efficiëntie te kunnen garanderen, heeft DMC een product ontwikkeld voor vrijwel ieder soort vaartuig.
Gebaseerd op ervaring en geholpen door geavanceerde methoden voor ontwerp en analyse, helpt DMC u graag gedurende het hele proces, van eerste idee tot uitvoering.

Damen Marine Components: ‘uw partner in goede prestatie’